Feministes per la Independència

Presentem Dones pel Sí! Adhesions individuals i col·lectives obertes

Deixa un comentari

Benvolgudes companyes,

Us presentem el nou espai de trobada per a totes les que treballem pel Sí per guanyar el referèndum de l’1 d’octubre i fer realitat la república que nosaltres volem! Feministes per la Independència som impulsores de Dones pel Sí, gràcies i amb les compayes de Dones per la Independència, sectorial Dones ANC.

Després de mesos de treball Dones pel Sí! és per fi una realitat i  a 1 mes del Referèndum us presentem  la campanya Dones pel Sí! i us demanem la vostra adhesió. I si podeu fer còrrer entre les vostres amistats i coneixences, millor que millor. El dia  1-O ens juguem un país i el dia 2-O que no ens deixin de costat a les dones. Activem-nos per mobilitzar molt i molt el vot de les dones, si hi som, totes guanyarem. Adhereix-te a Dones pel Sí! volem fer realitat el somni, de moltes que ja no hi són, de nosaltres i de les que vindran….Tenim l’oportunitat de fer la revolució feminista des de zero, construint un país lliure també de patriarcat (que sabem que costarà i per això hem de ser-hi totes) T’apuntes, oi? https://donespelsí.cat/adhesions-campanya-donespelsi/

Xafardejeu la web!. Podem afegir arguments, Síssss, materials de referència, etc. Si alguna es vol implicar activament ja sigui fent xerrades, bellugant les xarxes, preparant materials, etc contacteu amb   donespelsi@gmail.com

Les que estem per les xarxes….localitzem els comptes: @donespelsi  a twitter,  facebook i instagram

Nota de premsa. 1 de setembre 2017

Dones pel Sí és una iniciativa integrada dins la campanya unitària de les entitats i partits sobiranistes. S’articula per impulsar la participació de les dones en el referèndum de l’1 d’octubre i mobilitzar el vot afirmatiu, per donar veu a les dones en la campanya i per posar a l’agenda política les experiències vitals, necessitats i expectatives de les dones.

Està impulsada per dones de diferents entitats i partits que compartim un projecte comú: construir una república que es fonamenti en la justícia social, l’equitat de gènere, el sosteniment del planeta i el respecte pels drets humans (individuals i col·lectius), que posi al centre la vida per davant del deute i dels comptes de resultats de les grans empreses. Una república on tant important sigui la qualitat democràtica com el benestar de les persones i on la lluita contra la violència vers les dones esdevingui per fi una qüestió d’estat. Una república que sigui de tothom i per a tothom, es vingui d’on es vingui, construïda de baix a dalt, entre totes.

Fer un país més just passa per fer que la igualtat efectiva de dones i homes sigui l’eix vertebrador de la societat. No podem pensar en fiscalitat, en serveis socials o en polítiques de transport sense tenir en compte l’impacte diferenciat que tota acció pública té en la vida de les dones i dels homes. Per això cal que dones i homes siguem subjectes polítics en igualtat de condicions, amb paritat en tots els espais de participació i decisió.

Tenim una oportunitat històrica per aconseguir la llibertat, la del país i també la de les dones. Per això lluitarem i desoirem les amenaces de l’Estat espanyol i els poders fàctics contraris a la celebració del referèndum de l’1-O. I ho farem sabedores que la nostra lluita és la lluita de totes: la nostra, la de les que ja no hi són i la de les que encara han d’arribar.

No presentem cap programa polític, sinó que establim un espai de trobada, des de la diversitat d’opcions polítiques existents, per treballar per la victòria del Sí en el referèndum d’autodeterminació, tot apostant per una república que es comprometi fermament amb l’equitat de gènere.

Dones pel Sí compta amb l’adhesió de l’ANC, Òmnium Cultural, Súmate, ERC, PDECAT i Demòcrates de Catalunya, i està impulsada per la sectorial de Dones de l’ANC i pel col·lectiu Feministes per la Independència.

Dones pel Sí està oberta a adhesions individuals i col·lectives:

https://donespelsí.cat/adhesions-campanya-donespelsi/

Nota de premsa Dones pel Sí (pdf)

Feministes per la Independència

Ca la Dona, c/Ripoll 25 BCN

femviacat@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s