Feministes per la Independència

6F Judici al 9N del 2014

Deixa un comentari

Dones, quedem a 08:15h davant TSJC, costat muntanya!
Informació per  a les cantaires….
Tot a punt per la gran mobilització de dilluns 6 de febrer davant del TSJC (Tribunal Superior de Justícia de Catalunya) on hi començarà el vergonyós judici contra el procés participatiu del 9N de 2014 i els membres del govern que el feren possible: Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau.
L’assaig del prop-passat 26 de gener fou tot un èxit, hi van participar uns 400 cantaires i sabem que sou moltes les cantaires que no hi vau poder assistir però que teniu previst de venir dilluns 6F.
Com bé sabeu, l’ANC-Barcelonès i el Poble que Canta estem treballant per reunir una gran massa de cantaires que iniciïn els cants amb la idea que s’estenguin entre tots els assistents a la mobilització. És un repte que ens hem proposat, que pot oferir una imatge molt potent d’unitat, fermesa i comunió, que pot fer la volta al món.
La mobilització es farà des de primera hora del matí fins ben entrat el migdia al Passeig de Lluís Companys de Barcelona <plànol de situació> i ja compta amb vora 40.000 inscrits, és per això que als cantaires us convoco a les 7:30 del matí per tal de poder ocupar el nostre lloc abans no hi vingui la gernació, doncs més tard serà complicat de poder arribar fins al punt del cor (forma groga del <plànol>).
Per tal de no quedar diluïts entre la gentada, i us pugueu reconèixer entre vosaltres com a cantaires, us demano que dueu un element distintiu de color blanc, ja sigui una bufanda o mocador blancs al coll, o un barret blanc, etc… doncs els cantaires ocuparem una bona superfície i hem d’estar el màxim compactes possible garantint que a l’àrea que ocupem només hi hagi els cantaires i els seus acompanyants… Allí, disposarem d’una megafonia específica pel cor per poder donar els tons i totes les indicacions musicals que calguin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s