Feministes per la Independència

28J Presentació del manifest #OnSónLesDones

Deixa un comentari

20160728_flyer manifestDA totes les persones que us pregunteu #OnSónLesDones us esperem dijous 28 de juliol a les 18 h a la Sala d’Actes del Col·legi de Periodistes, on presentarem el manifest fundacional de la iniciativa 2.0 que analitza la presència de les dones als espais d’opinió dels mitjans de comunicació de Catalunya.

L’acte, que se celebrarà a la sala d’actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya 10, principal), anirà a càrrec d’Elena Fonts, Marta Roqueta i Tània Verge, integrants del col·lectiu #OnSónLesDones, que explicaran quin és l’objectiu de la iniciativa i com és la dinàmica de treball del grup, i també amb la lectura del manifest fundacional.

Bloc: http://onsonlesdones.blogspot.com.es/

twitter: @OnSónLesDones

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s