Feministes per la Independència

11/09:: Omplim el TRAM 39 de la Via A PUNT per la República Catalana

Deixa un comentari

logo11s2016Benvolgudes ja hi tornem a ser!

Us convidem a totes a  omplir de feminisme el Tram 39 de la República de les LLibertats, Passeig de Sant Joan, entre els carrers Ali Bei i Ronda de Sant Pere, a Barcelona.

Un cop l’ANC i ÒMnium han presentat la mobilització per la Diada 2018, s’han activat les inscripcions. Feministes per la Independència ens apuntem al Punt de Barcelona al #TRAM39, amb la intenció de visibilitzar la República Catalana Feminista que estem construint des de la nostra llibertat. Estem A PUNT!IMG-20160727-WA0014

La mobilització per la Diada 2016 tindrà cinc punts del territori per mostrar al món que som un país viu, en moviment, organitzat i a punt per a esdevenir un nou estat: Salt, Berga, Tarragona, Lleida i Barcelona. Veure el recorregut.

Nosaltres fem una crida, com en els anys anteriors, a omplir la via per visibilitzar la participació de les dones en la construcció d’un nou país millor per a totes i tots, una Catalunya lliure, justa i solidària, antipatriarcal, feminista, sostenible, respectuosa amb la terra i sense exèrcits.

Com ens apuntem? Farem inscripció col.lectiva (APUNTA’T AQUÍ ABANS DEL 10 D’AGOST). Per a totes les que us apunteu més tard o preferiu fer-ho directament, podeu apuntar-vos a la web assemblea, triant el TRAM 39, PUNT BARCELONA. https://apunt.assemblea.cat/cat/inscripcions

Si vols fer la via però no et vols inscriure, però vols rebre informacions de la moguda,  avisa’ns amb un correu a femvia@gmail.com

Seguirem informant dels preparatius i del punt de trobada. Si vols participar, contacta amb nosaltres! Propera trobada a Ca la Dona: 1 de setembre a les 18h. Aquest estiu també ens veurem a les Festes de Gràcia.

salut, feminisme i independència

FxI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s