Feministes per la Independència

9N Som Totes i Tots. En defensa de les institucions catalanes

Deixa un comentari

papereta9nEl 9n vam omplir les urnes! Ens adherim al manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, el fem nostre i demanem que totes us hi sumeu…

Contra la imputació de les autoritats catalanes que van fer possible la votació del 9N.

La democràcia no es pot impugnar!

Contra les imputacions per posar les urnes!

#9Nsomtotes #9Nsomtots.

MOBILITZACIONS  Dimarts 13 octubre:  9.30 h davant el TSJC (Passeig de Lluís Companys, 14-16, Barcelona), concentració de suport a la consellera d’Ensenyament. 15.30 h davant el TSJC (Passeig de Lluís Companys, 14-16, Barcelona) concentració de suport a l’exvicepresidenta del Govern. 19,30 h TOTHOM DAVANT EL NOSTRE AJUNTAMENT en suport a les institucions. Dijous 15 d’octubre: 9.00 h Arc de Triomf,  Concentració d’electes del món local davant el Monument al President Companys (Arc de Triomf). 9.30 h davant el TSJC (Passeig de Lluís Companys, 14-16, Barcelona) Concentració de suport al President de la Generalitat.

A la web Ara és l’hora hi ha com hem arribat a les 3 imputacions pel 9N.

MANIFEST DEL PACTE NACIONAL PEL DRET A DECIDIR

contra la imputació de les autoritats catalanes que van fer possible la votació del 9N

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis ens adherim al manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, el fem nostre i demanem als nostres associats i a tothom que s’hi vulguin sumar.

  • El Pacte Nacional pel Dret a Decidir reitera que el Dret a Decidir el futur polític i institucional de Catalunya és inherent a la ciutadania catalana en virtut del principi democràtic i del dret que tenim com a nació.
  • Tots els intents d’exercir aquest Dret no han sigut possibles per l’oposició del govern de l’Estat que mai ha proposat cap alternativa.
  • El govern de l’Estat ha judicialitzat tots aquest fets, defugint les seves responsabilitats polítiques en aquest àmbit, i generant una anomalia democràtica en el funcionament de les institucions, que priva a la ciutadania de Catalunya del dret democràtic a decidir el seu futur polític.
  • En aquest sentit denunciem per antidemocràtiques les querelles adreçades al President de la Generalitat, Sr. Artur Mas, a la Sra. Joana Ortega exvicepresidenta del Govern i a la Sra. Irene Rigau, consellera d’Ensenyament, encausats pel TSJC per la consulta al poble de Catalunya del 9N.
  • Les entitats institucionals polítiques i significatives de la societat civil que integrem el Pacte Nacional pel Dret a Decidir denunciem aquesta judicialització i ens mostrem corresponsables amb la convocatòria del 9N feta des de criteris democràtics i cívics i que ha sigut resposta massivament pel poble català.

Font Manifest: https://www.araeslhora.cat/ca/manifest/

papereta9n

papereta9n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s