Feministes per la Independència

Genealogia. Donatge a Montserrat Abelló

1 comentari

Montserrat Abelló“Estic completament a favor de la consulta del dia 9 de novembre i fa temps que crec que el moviment popular al voltant d’ això té tanta o més força que el polític, perquè crec que tothom s’ adona que, a part del sentiment idealista que puguem tenir, serà beneficiós des de tots els altres punts de vista, sobretot en aquests moments en què es fa difícil trobar feina, ja que el fet que som un poble emprenedor ens obre moltes portes, com fins i tot es pot veure ara, però que seria molt més evident si tinguéssim una plena sobirania. Per això, se’ m fa estrany que encara hi hagi gent que tingui por precisament en aquest aspecte. Òbviament, si no és per una causa de força major, no deixaré de participar-hi”.(*)

Montserrat Abelló
(*) Paraules escrites el matí del 9 de setembre del 2014 a favor de la participació en la consulta del 9N amb un doble sí per a la independència de Catalunya. Aquest és el seu últim text. A primera hora de la tarda, moria plàcidament, asseguda a la seva cadira, conscient que era el seu darrer moment.

Extret de: Montserrat Abelló (2015, obra pòstuma). El miracle és viure. Vivències (Ara Llibres), pàg. 222.

(Gràcies Mireia!)

One thought on “Genealogia. Donatge a Montserrat Abelló

  1. Retroenllaç: Comunicat premsa Dones per la Independència, Independència per a les Dones | Feministes per la Independència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s