Feministes per la Independència

Per una República Lliure, Independent i Feminista. Decàleg

Deixa un comentari

Les Feministes per la independència fem una crida per omplir la Meridiana el proper 11 de setembre. Nosaltres ens manifestarem al TRAM 82 per la Catalunya que volem Laica, Lliure, Independent i Feminista.

Reclamar la llibertat nacional i la justícia social és insuficient. Sense acabar amb el patriarcat no aconseguirem una societat més lliure i justa. Com hem dit en altres ocasions, un nou Estat no és una condició suficient per assolir la igualtat de gènere i per protegir i ampliar els drets de les dones. Però sí que representa una oportunitat històrica per reformar i transformar les institucions econòmiques i polítiques així com les cultures i valors patriarcals que les sustenten.

Per aconseguir un nou país millor per a totes i tots us presentem el nostre Decàleg.

L’estrena pública del Decàleg s’ha avançat unes setmanes. Ha estat presentat per la Núria Casals en la seva intervenció a l’acte central de la via lliure a la Igualtat al Vendrell, dissabte 8 d’agost a La Lira Vendrellenca.

lalira-elvendrell

Aquí pots descarregar el decàleg (català).

En altres llengües? Sí, aquí en castellano . And english version. Et la traduction au français. E tradución GalegoEta euskararen itzulpenae era traduccion ar aranés. Und die deutsche Übersetzung. E la traduzione in italiano. Ve Türkçe çeviri. E a tradução do Decálogo para Português.

Ens veiem l’11S al TRAM82, av. Meridiana una mica més per sobre d’Aragó!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s