Feministes per la Independència

Dissabte 8/08 marxem Al Vendrell: Acte central de la Via Lliure a la Igualtat

Deixa un comentari

festa central al penedès, 8 agost el vendrell, eix igualtat Dissabte 8 d’agost us convidem a acompanyar-nos al Vendrell: La Núria Casals intervindrà a l’acte central de la Via Lliure a la Igualtat “Festa central al Penedès”, organitzat per la Regió 3 de l’Assemblea Nacional Catalana. Presentarem el decàleg per una Catalunya lliure, independent i feminista.

Després de les setmanes dedicades a l’equilibri territorial, solidaritat, oberts al món, diversitat i sostenibilitat, arriba la setmana per promoure el debat sobre la Igualtat, del 3 al 9 d’agost, amb l’acte central de la campanya d’estiu de l’ANC sobre aquest eix a la Rambla Cañas d’ El Vendrell.

Hi ha preparades moltes activitats des de les 18h, hora prevista per l’arribada de la Marxa per la igualtat per les tres comarques del Penedès:  música, dansa, teatre, mural de desitjos per la Igualtat, lectura de poemes, zona infantil…

A les 19:30 hi haurà tertúlies simultànies amb les convidades i convidats al Fòrum, que més tard pujaran a l’escenari per visibilitzar les diferents vessants de “la Igualtat”. Les intervencions aniran a càrrec de:   Santiago Vidal, Patricia Gabancho, Montserrat Jornet, Francesc Soler, David Elvira i Núria Casals.

Aquí teniu el programa detallat:

festa central al penedès, 8 agost el vendrell, eix igualtat
Quant i on? : Dissabte 8 d’agost, Rambla Cañas d’El Vendrell, 18h

La Campanya d’Estiu. Campanya per l’11 de setembre al voltant de 10 eixos vertebradors de la futura República Catalana: equilibri territorial, solidaritat, oberts al món, diversitat, sostenibilitat, igualtat, benestar i justícia social, innovació, regeneració democràtica i educació i cultura. Els 10 eixos estan representats en els 135 Trams de la Vida 2015 a l’Avinguda Meridiana de Barcelona. Els Trams corresponents a l’eix Igualtat Igualtat són els del 78 al 92. Feministes per la Independència participem a la diada amb el Bloc Feminista al #TRAM82.

Més informació: Guia Pràctica de la Diada 2015  i web ViaLliure

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s