Feministes per la Independència

La democràcia a l’helvètica

Deixa un comentari

dibuix-pilar-carracelas-v3-2-153x229Molt interessant! La democràcia a l’helvètica, de Pilar Carracelas, periodista, presentat el 26maig a l’Espai VilaWeb. La publicació és el 1er número de la Col·lecció Nou País, de BonPort.

És possible, aprofitant el procés cap a la independència, construir un país on els ciutadans i ciutadanes intervinguin de manera decisiva en les polítiques públiques mitjançant referèndums i iniciatives legislatives populars reals i efectives? Segons Pilar Carracelas, no només és possible sinó que la independència és l’única via que ha de permetre als catalans i catalanes arribar a aquesta versió genuïna de la democràcia de la qual avui Suïssa és l’exemple més paradigmàtic.

La periodista en parla a Núvol.com

La democràcia a l’helvètica (e-single 4,50 € IVA inclòs) http://www.bonport.cat/producte/la-democracia-a-lhelvetica/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s