Feministes per la Independència

6/03:: Amb independència, les dones decidim. (8 de març 2015)

Deixa un comentari

CARTELL-DONESL’Assemblea Nacional Catalana ens ha convidat a l’acte que faran en motiu del 8 de març, Dia internacional de les Dones. L‘Odette Viñas i Gomis intervindrà en nom del grup. Us convidem a acompanyar-nos fins a l’Hospitalet a les 19h, divendres 6 de març. Metro L1 Rambla Just Oliveras (núm.34), al Centre Catòlic de L’Hospitalet de Llobregat.

aquí teniu la informació de l’acte…

El proper divendres 6 de març a les 19h, l’Assemblea Nacional Catalana commemora el Dia de la Dona a l’acte “Amb independència, les dones decidim” al Centre Catòlic de L’Hospitalet de Llobregat.

Odette Viñas, de Feministes per la Independència; l’activista veïnal, feminista i expresidenta de la FAVB, Eva FernándezGillian Martin, líder de Dones per la Independència d’Aberdeen (Escòcia); i la presidenta de la l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell exposaran, cadascuna des del seu àmbit, l’oportunitat històrica que suposa la creació d’un país nou per a aconseguir una societat més justa on assentar les bases de la igualtat de gènere.

A més a més, l’acte “Amb independència, les dones decidim” servirà per a presentar una declaració amb les reivindicacions que permetran assolir un país nou lliure de desigualtats per raó de gènere.

Aprofitem per animar-vos a llegir el Manifest de la Comissió unitària 8 de març 2015 “La Revolució serà Feminista o no serà“. Feministes per la Independència som un dels més de 15 col·lectius que hem participat en la redacció. Lectura col·lectiva diumenge 8 de març a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, després de la manifestació del Dia Internacional de les Dones.

Visca la lluita Feminista, cada dia és 8 de març – Feministes per la Independència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s