Feministes per la Independència

Va d’interrogants, d’aquí al 27S

Deixa un comentari

El procés de transició nacional té una nova data en el 27S, les eleccions autonòmiques avançades que poden ser “plebiscitàries”. Però pel 27S falten molts mesos i entre mig hi ha la cita electoral de les municipals, maig 2015.

A Grècia ja s’ha produït la victòria de Syriza que ha format govern amb els vots del partit Grecs Independents. I sense dones al govern.

Com afecta o no al camí cap a la independència? Per algunes, les municipals no tenen res a veure amb el procés. Per altres, en canvi, si. Per algunes els acords de confluència (d’aquí i de fora) no s’entenen i per altres si. Per algunes, el pacte Syriza-Grecs Independents té paral·lelisme amb el procés sobiranista de casa nostra “facilitat” pel pacte CIU-Esquerra Republicana. Per altres, res a veure. S’està negociant com es farà el procés constituent. En sabem res? Finalment, les candidatures a les autonòmiques van fent camí….al menys hi hauran 3 llistes clarament sobiranistes.

Des de l’endemà del 9N continuem fent camí, convençudes més que mai, que tot aquest procés no acabarà en que tot segueixi igual. Fins a quin punt “posem les nostres forces” en un procés de regeneració democràtica que no deixa d’estar a mans del patriarcat?

I finalment, el 31 de gener s’han presentat esborranys de Constitució. Com volem participar-hi de manera organitzada i efectiva?.

(va d’interrogants. opinió d’una feminista x l’indp, pensant en la propera reunió del grup)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s