Feministes per la Independència

14F El País nou que volem les dones (10:30h-14h), jornada de treball a Ca la Dona

Deixa un comentari

mural-elpaisquevolemlesdones

Mural de postits, inici del treball Dibuixant El país que volem les dones, 18 d’octubre 2014 a Ca la Dona

Després de 2 Jornades dibuixant El país que volem les dones i com fer-ho possible, ens trobarem en una nova jornada de treball per posar en comú el que hem estat treballant aquest mesos i poder tancar la redacció dels documents: Manifest i Principis constitucionals.

El procés de transició nacional té una nova data: 27S les eleccions avançades que poden ser “plebiscitàries”. Nosaltres, des de l’endemà del 9N continuem fent camí, convençudes més que mai, que tot aquest procés no acabarà en que tot segueixi igual. Com a feministes volem “ser-hi”, prendre part en els debats i decidir-ho tot per a la construcció d’un país nou i millor per a totes i tots.

Vicky Moreno i Tània Verge a l'Acte Feminisme i Independència a l'Ateneu BCN 20 gener 2015 Foto: Mont Bòria

Vicky Moreno i Tània Verge a l’Acte Feminisme i Independència a l’Ateneu BCN 20 gener 2015 Foto: Mont Bòria

Treballem per visibilitzar la presència i aportacions de les dones i incloure-les en l’agenda política del país nou que volem. Els debats, xerrades i trobades realitzades fins ara (i les que seguiran) ens ajuden, i molt, a estructurar el treball que pretenem fer recollint els eixos vertebradors de la política de les dones en el Manifest El país que volem i en els principis constitucionals que desitgem fonamentin la futura Constitució. Un treball que reconeixem de gran complexitat malgrat comptar amb el bagatge acumulat d’anys d’activisme feminista, experiències i sabers col·lectius que massa sovint no tenen el reconeixement social ni polític que ens agradaria. Estem il·lusionades davant aquesta oportunitat de radicalitat democràtica que ens presenta el camí cap a la Independència, una oportunitat per construir un país nou que sigui el més feminista possible. I sembla que aquest cop si. Bona part del país està repensant com tirar endavant, confluències i interdependències… i nosaltres ens hem decidit a ser-hi per portar a primer pla les aportacions feministes, doncs les dones sabem que un altre món és possible….i sabem com fer-ho.

arbre-elpaisquevolemlesdones

Foto de l’arbre amb els Eixos vertebradors, treballats pel El País que volem les dones. Dibuix original de Roser Pineda, 22 de novembre 2014

Si no pots venir dissabte 14/02 però vols afegir-te al grup, escriu-nos: femviacat@gmail.com

Estem estenent la xarxa dones feministes per la independència per tot el territori, si vols sumar-te, seràs benvinguda. Contacta amb nosaltres i passa-ho…Gràcies!

Arrels del projecte: 22/11 i 18/10 Mural de postits, arbre d’eixos i genealogia amb document de treball on recollim els continguts en 6 blocs fonamentals. Més informació: El país que volem

Feministes per la Independència (independents del patriarcat, del capitalisme, del militarisme…en un país lliure) + informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s