Feministes per la Independència

NOalTTIP . Independència per decidir-ho tot

Deixa un comentari

sttopttipúltima: Concentració – Dilluns 22 de desembre, 12h, Parlament de Catalunya + Acte No al TTIP del Procès Constinuent divendres 19/12a c/València 370 bcn

La societat civil europea s’ha organitzant per fer front comú al Tractat de lliure comerç i inversions EEUU- EU (TTIP, TAFTA, CETA) que s’està negociant des del 2013 entre EEUU i la UE.

Des de llavors, han hagut una succeció d’accions de resistència: protestes, manifestacions, accions cibernètiques, etc. Al setembre 2014 s’ha endegat una ECI: Iniciativa ciutadana europea per recollir signatures per  aturar el tractat conegut com a “TTIP”.  Si es recullen suficients signatures de suport, amb uns llindars mínims en almenys 7 estats membres, la Comissió Europea haurà d’estudiar detingudament la iniciativa i organitzar una audiència pública en el Parlament Europeu. Aquí pots veure com va la recollida de signatures a tota la UE https://stop-ttip.org/signatures-member-states/

Feministes per la Independència hem signat l’ECI Stop TTIP i us animem a que us informeu sobre el TTIP, signeu i procureu donar a conèixer què està passant d’amagat a la ciutadania.

Què és el TTIP? Les negociacions es van iniciar el 2013…Per què en sentim poc a parlar? Aconseguirem la Independència…Si es signa aquest tractat, volem ser part de la UE?

Molt resumit significa: El triomf de les corporacions transnacionals sobre els Estats. La cessió de la sobirania dels pobles a les transnacionals que controlen el comerç mundial. La nostra indefensió com a consumidores, treballadores, ciutadanes…

Dos articles de Lidia Vilalta per La Independent La Trama oculta del TTIP entre la UE i els EUA Part 1 i 2: La trama oculta del TTIP entre la UE i els EUA.doc 1 i La trama oculta del TTIP entre la UE i els EUA.doc 2

Divendres hem anat a l’acte sobre el TTIP organitzat pel Procès Constituent. Si no vas oder anar-hi, mira aquests vídeos de les intervencions, Si tens poc temps, comença per la intervenció de Teresa Forcades per saber com Sí o Sí t’afectarà en la vida quotidiana el TTIP.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s