Feministes per la Independència

19/11:: Trobada amb Muriel Casals, presidenta d’Ómnium Cultural, 19h a Ca la Dona

1 comentari

cropped-feministesidepe.jpgEl grup de dones de Ca la Dona, Feministes per a Independència, us convidem el proper dimecres 19 de novembre de 2014 a les 19h a Ca la Dona (c/Ripoll 25 de Barcelona) per participar a la trobada amb MURIEL CASALS, Presidenta d’Ómnium Cultural.

Parlarem d’economia, de la llengua catalana, de l’actualitat després del 9N…Ja hem votat per canviar-ho tot!

Muriel Casals i Couturier (Avinyó, França, 6 d’abril de 1945) és professora del Departament d’Economia i d’Història econòmica de la UAB, d’on també n’ha estat vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació entre els anys 2002 i 2005. Els seus temes d’interès són les reconversions industrials, la història del pensament econòmic i l’economia europea. Muriel va ser també representant de la UAB a la Xarxa Vives d’Universitats del 2002 al 2009, i ha fet estades a universitats britàniques: Universitat d’Edimburg, London School of Economics i Universitat de Gal•les a Bangor.

És col•laboradora habitual del setmanari El Temps i del programa “Economia i empresa” de Catalunya Informació. Va ser membre del consell d’administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (1983-1988), i membre del Consell Català del Moviment Europeu. Va formar part també de la junta de l’Ateneu Barcelonès (2003-2007). Des de l’any 2008, és membre de la junta d’Ómnium Cultural, i des del 20 de març de 2010 n’és la seva presidenta.

Aquestes trobades…. Després de la Diada de l’11S, dones de Ca la Dona hem organitzat un seguit de trobades per compartir temes que ens interessen en relació al procés polític que estem vivint. Aquesta de dimecres 19 de novembre és la 8ena.

Esteu totes convidades. Abraçades.

Acte per a dones

Feministes per la Independència (independents del patriarcat, del capitalisme, del militarisme…en un país lliure). Contacte? + informació

One thought on “19/11:: Trobada amb Muriel Casals, presidenta d’Ómnium Cultural, 19h a Ca la Dona

  1. Ho sento, estic amb un bon catarro.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s