Feministes per la Independència

#totApunt per diumenge #9N

Deixa un comentari

senseviolenciesDemà #9n totes a Votar! #OmplimLesUrnes #sísí #EstemPreparades #CatalansReadyToVote

Demà serà un dia històric. Farem un acte de dignitat democràtica, tothom a votar #OmplimLesUrnes

Demà #votaremperelles Maria Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Montserrat Roig, Maria Aurèlia Campany, Encarna Sanahuja, Consol Casals, Carolina Costa, Rosa Vidal Puiggròs, Teresa Claramunt, Rosa Sensat, Caterina Albert-Victor Català, Mary Santepe, Èlia Badia, Anna Bosch, Les germanes Lizaran i tantes i tantes altres dones que han posat la seva energia per tenir una terra lliure i digne! #VotarePerTu

#OmplimLesUrnes #OmplimLesUrnes #OmplimLesUrnes #OmplimLesUrnes

DIUMENGE 9N TOTES AL CARRER . Ara és l’hora de participar en el procés de participació ciutadana en que ha quedat la consulta del 9N. Ningú no pot impedir que la ciutadania expressem la nostra opinió sobre el futur polític d’allà on vivim. Volem votar lliurement.

“En resposta al clam popular de l’11 de setembre de 2012 i al resultat de les eleccions del 25 de novembre del mateix any, el Parlament de Catalunya va aprovar, el dia 23 de gener de 2013, la Declaració de Sobirania i del Dret a Decidir del poble de Catalunya.Es va acordar iniciar, així, el procés per exercir el Dret a Decidir, per tal que el Poble de Catalunya – que, per raons històriques i de legitimitat democràtica, té caràcter de subjecte polític i jurídic sobirà – pugui decidir el seu futur polític col·lectiu.

Després de la Via que va enllaçar tota la ciutadania des del riu Sènia fins al Pertús, el 12 de desembre de 2013 la majoria dels partits amb representació parlamentària van acordar la data i la pregunta de la CONSULTA. La Diada d’aquest any ha confirmat que les catalanes i els catalans volem decidir com volem viure, i volem fer-ho exercint un dels drets bàsics i essencials en democràcia: el dret de VOT.

La consulta acordada pels partits catalans favorables al dret a decidir i convocada pel President de la Generalitat ha quedat suspesa pel Tribunal Constitucional. Des de l’Associació Ca la Dona, donem el nostre suport a la convocatòria i celebració de la Consulta, com a procés d’aprofundiment democràtic que parteix d’una gran majoria de ciutadanes i ciutadans de Catalunya.  Aquest és el nostre COMPROMÍS

Assumir i manifestar el nostre COMPROMÍS i disposició a continuar fent xarxes amb els moviments socials catalans, així com cooperar amb les institucions representatives per a fer possible l’organització de la consulta del dia 9 de novembre d’enguany.

Fer arribar aquest COMPROMÍS a l’Assemblea Nacional Catalana perquè de forma conjunta amb d’altres organitzacions del teixit associatiu de Catalunya, el facin arribar al Parlament de Catalunya.

Adherir-nos al Pacte Nacional pel Dret a Decidir per a sumar esforços per tal que el nostre país pugui decidir lliurement el seu futur.

Continuar fent palès que sense les pràctiques i experiències feministes cap Pacte Nacional serà realment transformador.” (de l’acord de suport signat per ca la dona el 14 d’octubre de 2014)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s