Feministes per la Independència

23l09:: Feministes pel Dret a decidir

Deixa un comentari

IMG-20140911-WA0063Estimades,

Desprès de la Diada de l’11S i de cara al 9N ens agradaria compartir les experiències i les emocions amb què cadascuna de nosaltres vivim i sentim el dret a decidir. Dones de Ca la Dona tenim il·lusió i esperança per construir una societat diferent que reculli les nostres reivindicacions i sigui millor per a tothom. Pensem que cal la presència feminista per tal de “construir” un altre país/un altre món possible com portem dient ja fa temps, com per exemple, la necessitat de fer explícit l’ús d’un llenguatge que visibilitzi les dones en tot aquest procés.

les groguesPer tot això, us convoquem el dimarts 23 de setembre a les 18:30h a Ca la Dona, per a tractar d’aquests temes que ja sabem alguns són transversals, però que cal el lideratge feminista perquè siguin alternatius enfront al patriarcat.

1a part: Com ens sentim, com vivim el procés

Amb totes les carregues que tenim incorporades. Emocions, pors, esperances, neguits, il·lusions, oportunitats…més enllà de l’opció de cadascuna a votar.

2a part: La Consulta i calendari trobades fins 9N

Quins temes ens interessen tractar en relació a què passaria en una Catalunya independent o no independent…convençudes que tot aquest procés no pot acabar en que tot segueixi igual, l’endemà del 9N. Què volem com a feministes.

Us esperem a totes, porteu les amigues i conegudes

(acte per a dones. c/Ripoll 25)

Dones de Ca la Dona pel Dret a Decidir

Fotos: algunes de les companyes a la V Tram57, files 8 i 9, #11S2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s