Feministes per la Independència

11s.:.CadenaHumana.:. algunes sòcies proposen…

Deixa un comentari

simbolfeminista_retolador_boEstimades,

un grup de dones de Ca la Dona ens fa il·lusió fer una inscripció conjunta per participar a la cadena humana per l’autodeterminació i cap a la independència de Catalunya i dels Països Catalans.

Ens agradaria poder assegurar un grup d’unes 50 dones per formar part de la cadena a Barcelona o rodalies, però ens han dit que Barcelona ja està plena i que potser faria falta anar a altres llocs del territori per completar la cadena i que fins i tot potser ens posarien un autocar si en som prou.

Nosaltres participarem a la cadena per l’autoderminació dels pobles i cap a una Catalunya independent, justa i solidària, antipatriarcal, feminista, sostenible, respectuosa amb la terra i sense exèrcits!!!!

En aquest sentit, en el moment de fer la nostra inscripció col·lectiva farem arribar a l’organització la nostra exigència de visibilitzar la participació de les dones utilitzant un llenguatge que no sigui excloent en tots els seus escrits i activitats així com la necessitat d’explicitar quina Catalunya volem.

Si esteu interessades, ompliu aquest formulari. Si és possible, fes-ho ABANS DEL DIA 25 DE JULIOL per saber si hi ha interès en fer aquesta inscripció col·lectiva i facilitar l’organització del transport. Si no pots… fes-ho després!

…i no oblidem la mani de l’11s!!

Abraçades

per a més informació http://via.assemblea.cat/via-catalana.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s